søndag den 13. juli 2014

Låneansøgning på 5 minutter

Mange danskere drømmer om at have flere penge mellem hænderne. Det er helt forståeligt, for med en presset økonomi er det nemlig tillokkende at gå efter en lækker ferie eller låne penge til nyt fjernsyn.

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at låne penge online, end det er nu. Udbyderne er blevet hurtigere på aftrækkeren og så har digitale løsninger som NemID gjort det langt nemmere at underskrive aftalen. Du behøver ikke længere vente flere dage på Post Danmark.

I denne artikel ser vi nærmere på hvordan du kan gennemføre din låneansøgning på bare 5 minutter online.


Det ta'r kun 5 minutter!

Vi har alle set reklamen fra FAKTA, der er lettere irriterende, men man kan faktisk bruge samme slogan til lån på nettet. For hvis du har alle papirerne klar, tager det nemlig ikke mere end få minutter at udfylde en ansøgning.

Vi vil her guide dig igennem hvordan du kan komme godt fra start, med en hurtig ansøgningsproces.

1. Find de relevante papirer frem
Du skal starte med at finde de relevante papirer klar, så du har dem liggende. Enten på computeren eller i udskrevet stand. Det kan nemlig godt tage en del tid at finde. I hvert fald hvis du ikke har orden i papirernes.

De drejer sig specielt om følgende:

  • Årsopgørelser
  • De 3 seneste lønsedler
  • Fuld overblik over eventuel gæld


2. Udvælg 2-3 firmaer
Nu er det tid til at udvælge de 2-3 firmaer der kan hjælp dig i gang. Det kan være svært at få det fulde overblik, for der er ofte 10-15 udbydere der kan hjælpe dig, alt efter dit ønskede beløb og din alder.

Besøg ST lån for at danne dig et overblik. De har en komplet liste over ALLE dine muligheder online, så du nemt kan udvælge dem der matcher dine behov.

3. Udfyld dine oplysninger og send
Den sidste del er den nemmeste, for her skal du blot indtaste dine oplysninger. Det bør være nemt, da du allerede har papirerne foran dig.

Husk at være opmærksom på alle elementer og de gældende vilkår, som fremgår på hjemmesiden. Så du er med på alle aftalens vilkår.


Bemærk at det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge, så det kan du roligt gøre uden bekymringer. Du binder dig ikke til noget. Det er en vigtig pointe at huske på.

Se også: 5 gode lånetips du altid skal huske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar