torsdag den 3. juli 2014

Privatlån - Alt du bør vide

Privatlån bloggen er en side med alt du bør vide om lånetypen. Privatlånet er en af de mest udbredte former på markedet og anvendt af mange tusinde danskere hvert år.

Når man definerer lån og diverse typer, man kan hovedsageligt lave to sondringer. Om det er til private eller erhverv og om det er med eller uden sikkerhed. Du kan læse meget mere her.

Kært barn har mange navne


Alt andet bør du ikke spekulere på, da der er kommet rigtig mange udtryk for det samme. Kært barn har mange navne. De kaldes for kviklån, da de kan laves i løbet af meget få minutter på nettet. Så den betegnelse ligger lige for.

De kaldes for minilån, da det er små beløb du ansøger om. Det kunne være 10-20.000 kr. Igen der er intet konkret i selve typen, der adskiller det fra de gode gamle privatlån.

Så når du søger hos udbydere på nettet skal du være bevidst om du (næsten) altid ansøger om privatlån og ofte uden du stiller sikkerhed bag.

Den eneste væsentlige afstikker er boliglånet, men her sker det ikke online, men via banker og realkreditinstitutter.

Nu har vi fået betegnelsen defineret tydeligt, så al tvivl er fjernet!


Lånemarkedet online kan være en jungle!

En af årsagerne til at denne blog ser dagens lys, er fordi lånemarkedet på nettet kan være noget af en jungle. En jungle det kan være rigtig svært at navigere rundt i som forbruger, hvis man ikke ved hvordan og ikke kender til de bedste firmaer.

Du vil derfor blive oplyst på denne blog og det bliver suppleret med en lang række gode tips og råd. Alt sammen noget der skal skabe gennemsigtighed og sikre at du får truffet det rigtige valg.

I sidste ende handler alle lån om at tage en beslutning. Har du brug for pengene eller ej?
Vi tager udgangspunkt I at du har og guider dig i den rigtige retning.

Der er efterhånden kommet mange lånesider, som bestemt ikke gør markedet mere overskueligt. For hvem er lånefirmaer og hvem er ikke! Det er ikke længere nemt at bevare overblikket.

Vi er en uafhængig blog med ét formål; at hjælpe lånere med gode tips, råd og informative artikler.


ÅOP må aldrig glemmes

Vi lægger ud med ét af de vigtigste som helt sikkert vil blive gentaget meget på bloggen. ÅOP er et udtryk for de årlige omkostninger i procent.

De dækker alle lånets omkostninger og forpligtelser i modsætning til renten. Den viser kun de rentetilskrivninger du vil opleve, men tager ikke hensyn til startomkostninger, gebyrer mm.

ÅOP er den centrale faktor som du skal bruge når du sammenligner. Hvis du har set eller hørt om ågerrenter, opstår de typisk fordi startomkostninger udgør en stor del af lånets samlede omkostninger.

Husk nu på ÅOP når du sidder med lånetilbud foran det og vælg den laveste. Alt andet er dumt for dig og din privatøkonomi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar