fredag den 1. august 2014

Har du penge nok til sommerferien?

I disse måneder, juli og august, tager mange danske familier på ferie. Det er bare langt fra alle, med penge nok på kontoen til at tage afsted.

Uanset om du vil med kæresten til sydlige himmelstrøg eller på hyggeferie med familien, så kommer det hurtigt til at koste 10-20.000 kr.

Der er heldigvis en løsning, der kan sende dig og familien på sommerferie i udlandet. Med et privatlån kan du få hurtig kapital, som du kan tilbagebetale i resten af 2014. Læs mere her.


Har du brug for en ferie?

Mange danskere arbejder mellem 35-40 timer om ugen og endnu hårdere bliver det, hvis du har et fysisk job. Det slider og så har man brug for en afslappende ferie.

Det er bare ikke altid man har fået sparet rigeligt op og det er en skam. For man slapper bare bedst af, når man rejser til udlandet. Her vil man ikke blive forstyrret af telefonopkald, breve og dagligdagens problemstillinger.

Lån pengene på nettet

Overskriften er ikke en opfordring til kun at afsøge lånemulighederne på nettet, men mere en erkendelse af, at de færreste banker ønsker at tilbyde dig ferielån på fx. 20.000 kr.

Det vil i hvert fald kræve en rigtig sund privatøkonomi, men landets banker er langt mere bevidste om hvilket formål du har ved lånet. I deres optik burde du have sparet op i stedet og det vil sandsynligvis være deres svar.

Det overlader dig til mulighederne, hvor de heldigvis er rigtig gode. Der er over 10 udbydere at vælge imellem, der alle kan hjælpe dig med lån på 25.000 kr. og opefter. Det bør være rigeligt til en god ferie i udlandet.

Husk at være omhyggelig
Det er vigtigt at du er omhyggelig, når du bevæger dig ud på lånemarkedet online. For mulighederne er kun positive, hvis du udnytter dem til din fordel.

Det kan du ved at hente flere lånetilbud, indtil du finder det bedste tilbud, eller den laveste åop. Vi har skrevet meget mere om hvordan du finder det billigste privatlån i en tidligere artikel.

Læs også: Vejen til det billigste privatlån

Lånekrav og muligheder

Det kan være svært at vide hvilke lånekrav og muligheder du har, hvis du gerne vil lån op til 25.000 kr. til ferien. Vi har derfor fundet en god video frem til dig, som kan gøre dig meget klogere:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar