mandag den 22. september 2014

Vejen til den rigtige låneudbyder

Vi skrev tidligere artiklen "Vejen til det billigste privatlån" og i denne artikel er fokus rettet mod at finde den rigtige låneudbyder.

Det er nemlig nemmere sagt end gjort. Det kræver et godt overblik over markedet og at du griber ansøgningsprocessen an på korrekt vis.

Kun ved et grundigt forarbejde, kan du side tilbage med et lånetilbud fra den udbyder, der er perfekt til dine behov og ønsker. Se mere her.


3-trins guide til at finde en god låneudbyder

Vi har lavet en god 3-trins guide, der skal hjælpe dig med at finde en god låneudbyder. Ved at følge tre simple steps, vil du nemlig komme en god del af vejen.

Alt handler i sidste ende om forberedelse og omhyggelig. Her og nu kan du hverken ændre på din alder, indkomst eller økonomi.

Det du derimod kan ændre på er, hvor mange steder du søger, hvad du søger af beløb, løbetid etc og ikke mindst, hvordan du sammenligner diverse lånetilbud med hinanden.

1. Skab dig et overblik over mulighederne

Det første du skal gøre, er at få skabt dig et overblik over mulighederne. Hvem kan du søge hos og hvem vil hjælpe dig med et lån?

Prøv altid at snak med banken og hvis de er negative, er låneudbyderne online et godt alternativ. Her er mulighederne mange uanset hvilken alder eller beløb du efterspørger.

På laaneudbydere.weebly.com har de særligt fokus på en række af de bedste og mest erfarne låneudbydere på nettet.
Du kan med fordel gøre brug af denne type sider, hvor du kan se mere om hver enkelt firmas krav og lånemuligheder.

2. Få indhentet 2-4 tilbud

Hvor mange lånetilbud du kan indhente, afhænger meget af hvilken indkomst og alder du har. Hovedreglen er altid, at du skal indhente så mange som du kan. Du kan jo ikke vide hvem der er billigst!

Omvendt er vi realistiske og det kan nemt ende med, at du kun sidder med 2-3 tilbud tilbage foran dig. Dem skal du så have sammenlignet på bedste vis.

Se også: Vejen til det billigste privatlån

3. Sammenligningens svære disciplin

Nu kommer den sværeste del af vores 3-trins guide. Sammenligningen af de forskellige lånetilbud. Det skal nemlig gøre ud fra et helhedsbillede.

Mange anbefaler at du bare vælger den laveste rente eller ÅOP. Vi er enige i at ÅOP er den altoverskyggende faktor, men du bør ligeledes have blik for den månedlige ydelse. Er det en du vil kunne betale uden problemer?

Hvis ikke, bør du snakke med låneudbyderen og overveje en forlængelse af løbetiden. Det vil i sidste ende give flere renteomkostninger, men omvendt vil lånet være til at afdrage på. Det værste du kan gøre, er at sætte dig for stramt, for så kommer der mange dyre gebyrer og ekstra omkostninger.

Så sammenlign lånetilbuddenes ÅOP med hinanden, vælg som udgangspunkt den laveste, men hav blik for hvilken månedlig ydelse det medfører.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar