onsdag den 8. oktober 2014

Lån til tandlæge eller plastikkirurgi

Det kan være en dyr fornøjelse, at skulle få en kosmetisk operation. Selvom plastikkirurgi ikke kan anses som en nødvendighed er der i takt med stigende krav i samfundet og større fokus på skønhedsidealer flere og flere som vælger muligheden at få ændret noget ved sig selv.

Hvad enten det er brysterne, ansigtet, tænderne eller noget helt fjerde. Har man så noget galt med tænderne, som skal rettes op så hurtigst muligt, kan behovet for penge dertil være endda større endnu.


Så hvad skal du gøre hvis en af de to ting af tilfældene, men du på ingen måde nu eller i nærmeste fremtid har udsigt til at kunne betale for sådanne tjenester? Svaret er et lån og vi ser derfor nærmere på finansieringsmulighederne i denne artikel.

Sådan kan du skaffe finansiering

Finanskrisen har gjort det svært at låne, hvis man har en dårlig kreditværdighed. Er man registreret i RKI-registeret som dårlig betaler, er det nærmest umuligt. Der er dog virksomheder som lukrerer på bankernes tilbageholdenhed ved at have højere renter end man så før i tid.

Jo dårligere kreditværdighed du har, jo højere bliver renterne så. Dels fordi de kan tillade det, da du vil få svært ved at låne andre steder, dels fordi de også selv bærer en stor risiko. Firmaer som Ferratum og KVIK låner til de fleste, men det er til gengæld til høje renter.

Da både tandlæge og plastikkirurgi i det fleste tilfælde koster mere end de beløb "småudbyderne" kan tilbyde, bør du fokusere på de relevante lånefirmaer.

Klarlæg først dit pengebehov og undersøg herefter hvilke udbydere som kan hjælpe dig. Dels låneudbyderne online og dels din egen bank.

Når vores fokus er lidt på din bank, så er det fordi svaret ofte vil være negativt. Ellers skal du have en meget sund privatøkonomi, med plads til et lån. Din situation skal næsten være så god, så det bedre kan betale sig at spare op i 3-4 måneder.

På nettet er krav mindre strenge og dine godkendelseschancer er langt bedre. Dertil kommer at du hurtigt kan ansøge og hurtigt få svar. Typisk inden for få timer. Uanset hvilke pengebeløb du efterspørger, er det afgørende vigtigt du får valgt den rette låneudbyder.

Det kan du læse mere om i vores artikel om valget af den rigtige låneudbyder.

Gode råd og tips

Sørg for at få dine prioriteringer i orden. Er det virkelig så vigtig med den her operation? Hvis det er noget som du er fast bestemt på, så er det god idé, hvis du selv har sparet lidt kapital op først, således at du ikke må låne hele beløbet. Det betaler sig i den lange ende.

Ydermere så er det smart at tænke over hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over, og finde ud af hvor meget renterne akkumulerer sig. Med det bedre overblik vil du kunne være mere realistisk omkring hvor meget du skal lægge til side og hvor meget du skal tjene for ikke at ende i den helt store rentefælde.

Se også: Lån af penge i 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar