mandag den 3. november 2014

At låne penge hos Plutus

Privatlaan.blogspot er bloggen med info om låneformer, dine muligheder og ikke mindst de relevante udbydere på markedet. I denne omgang har vi derfor set nærmere på Plutus. En af de nyeste udbydere på lånemarkedet online.

Går du og mangler penge, men kan ikke få godkendt noget lån i banken? Så er der håb forude. Det online lånemarked er i kraftig vækst her i det danske land, og en af de seneste aktører som har penetreret markedet hedder Plutus.

De startede den 27. januar 2014 i København. Plutus er essentielt set en form for mellemled. De er selv kategoriseret som en udlånsvirksomhed, men det er ikke dem som foretager udlånene, de samarbejder med bl.a. Ekspres Bank om finansieringsdelen.

Hvad kan Plutus tilbyde?

Plutus kan tilbyde dig en række attraktive muligheder som kunde. De har godt øje for de meget almindelige og udbredte krav hos forbrugerne, når der skal ansøges online.

Her er 3 af de mest centrale informationer, du bør vide om dem som låneformidler:

1. Lån op til 75.000 kr.

Du kan låne helt fra 3.000 kr. op til 75.000 kr. Mange af de andre kendte låntagere på markedet som L’EASY og DER låner ikke mere end 50.000 kr., så har du et projekt eller et ønske om forbrug der rækker udover det beløb, kan du med fordel søge hos dem.

2. Godkendelse via NemID

Samtidig med de fleksible låneforhold er Plutus så smart, at du kan skrive under via NemID. På den måde er der ikke en masse papirer som de første skal sende til dig for at du kan underskrive dem, og så skal du sende dem tilbage igen for at de kan modtage underskriften.

Nej, hos Plutus, der bruger du NemID som din underskrift, og det gør et eventuel aftale lynhurtigt kommer i hus. Flere og flere firmaer vælger at afslutte låneaftalen på denne måde.

3. Hurtig udbetaling

I forlængelse af, at man bruger NemID som underskrift sker udbetalingen som en naturlig følge også meget hurtigere. Du får udbetalt pengene senest dagen efter og dine chancer er, at de bliver udbetalt allerede senere samme dag.

Når du ansøger om et lån hos dem så går der et par minutter og så vender de tilbage til dig med et svar om hvorvidt du har fået det godkendt, og i så fald hvilken rente.

Når du så har underskrevet med din digitale signatur, så er alt arbejdet gjort og pengene kan udbetales. Enklere bliver det ikke!


Vi mener at Plutus er et frisk pust til markedet og deres styrker understreger på bedste vis, hvad forbrugerne vil have anno 2014. En hurtig og nem ansøgningsproces, med muligheden for NemID godkendelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar