mandag den 5. oktober 2015

Spar mange penge med et familielån

Hvis du har brug for et lån, men er bange for at det kommer til at koste dig rigtig mange penge i renter og gebyrer er der kommet en populær løsning.

Lån af din familie. Der er højst sandsynligt en i din familie, der har flere penge end dig, og måske har du endda råd og overskud til at låne dig nogen penge, uden at du skal betale for det.


Lav et "rentefrit" familielån

Når du hører ordet lån, kommer du med sikkerhed til at tænke på både renter og gebyrer. Men det behøver ikke at koste dig ligeså mange penge, som et lån hos banken eller som de mange online udbydere tager for det.

Selvom nogle online firmaer faktisk har gratis lån, hvis du kan betale pengene tilbage inden for 30 dage, er der stadigvæk begrænsninger for, hvor mange penge du kan søge om. Desuden skal du leve op til en række krav om en bestemt alder, medlemskab af RKI og så videre. Desuden kan du kun tage et gratis lån en enkelt gang hos de firmaer, der tilbyder det.

Hos banken kan du slet ikke undgå renter, da banken netop lever af de renter, du betaler for bolig-, bil- eller ferielån. Hvis du kender din bankrådgiver godt, kan du selvfølgelig få ganske fine tilbud, men ingen af dem lever op til det lån, du kan tage hos et familiemedlem.

Hvis du låner af en person fra din familie, kan du nemlig få det helt og aldeles gratis. Det kræver selvfølgelig, at du har en rig onkel eller nogle forældre, der har penge nok til at hjælpe dig økonomisk, hvis det ser lidt svært ud. Du skal altid være sikker på, at de rent faktisk har råd til at hjælpe dig, før du spørger, da det ellers kan sætte dem i en ret svær situation, fordi de selvfølgelig ikke har lyst til at sige nej til dig.

Desuden kan du med et familielån have meget mere indflydelse på, hvornår du betaler tilbage, og hvor meget du betaler tilbage. Hvis du skulle misse en afbetaling, er det heller ikke ligeså slemt, hvis det er et familiemedlem, du har lånt af, fordi du højst sandsynligt kan få dem til at forstå, hvorfor du ikke har kunnet betale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar