onsdag den 20. januar 2016

Lån til nye tænder

Lån penge til tandlæge
Tandlæger er dyre. Mange mennesker vælger slet ikke at gå til tandlæge før det gør rigtig ondt, fordi der ganske enkelt ikke er plads i budgettet. Men det kan vise sig at være en rigtig dårlig idé, for der kan opstå skader på tænderne, der koster langt mere at få ordnet.

Er du så uheldig, at den er helt gal og du skal have nye tænder?

Så er der heldigvis hjælp at hente, hvis du ikke har økonomisk overskud til det netop nu.

Nye tænder kan være en hastesag, derfor er det godt, at der er mange muligheder, der kan hjælpe dig med at finde penge til formålet.

Du kan låne online - formålet er underordnet

En mulighed, hvis du har brug for mere luft i budgettet, er at tage et lån online. Der findes en lang række udbydere på nettet, som har mange forskellige tilbud på lån. Her kan du være heldig at finde et, der passer netop på din situation.

I modsætning til at låne hos banken er rigtig mange låneudbydere ligeglad med, hvad du bruger pengene til. Du kan finde mange lån, hvor der ikke stilles sikkerhed, og hvor du altså kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til – også nye tænder.

Du kan se mere og søge om lån til tænder og tandlægeregningen her.

Du kan låne hos tandlægen

En anden mulighed er at låne til tænderne hos egen tandlæge. Der er flere muligheder for at få de indgreb, du har brug for, finansieret af din egen tandlæge. Det betyder, at du kan få ordnet det, der er akut, men betale af på prisen over en længere periode.

Det er rigtig praktisk, hvis du ikke har råd lige nu, men har mulighed for at lægge penge af til det månedligt. Det er ikke alle tandlæger, der har dette tilbud, derfor er det værd at undersøge først. Er der ikke mulighed for finansiering hos din egen tandlæge, kan du undersøge om der er andre i nærheden, der har det. Du er ikke knyttet til din egen tandlæge, som du er hos din læge, derfor kan du godt få foretaget indgreb andre steder, end du plejer.

www.tandlaeger.dk kan du læse om muligheden for finansiering. Du kan få et TANDkort, der kan angives som kredit til betaling af regningen.

Indhent priser og find den billigste løsning

Overvejer du at finde en tandlæge, hvor du kan få finansieret de nye tænder, er det en god idé at undersøge, hvor det er billigt. Der er nemlig flere alternativer.

Ofte er der en rente på finansieringen, og der kan være forskel på, hvor høj den er. Gå altid efter den billigste rente. På samme måde er det en god idé at undersøge mulighederne, hvis du vil tage et lån online. Du kan næsten altid ansøge flere forskellige steder og se, hvor den billigste løsning findes.

Når du skal sammenligne lånetilbud, er det en god idé at kigge på ÅOP, der viser de årlige omkostninger i procent, og som medregner alle renter, gebyrer og lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar