fredag den 13. maj 2016

SMS lån er en uddøende race

SMS lån - en uddøende race
I dag skal det ikke handle om lånetypen privatlån, men om SMS lånet. Med en simpel SMS kunne du hurtigt få penge på kontoen. De blev hurtigt meget populære, efter de dukkede op, da det var en hurtig måde at skaffe de små penge til regninger, husleje og andet på.

Når det hele brændte på økonomisk, kunne en enkelt SMS være en redning. Men i takt med, at markedet for hurtige penge er vokset, er der kommet nye og bedre alternativer. SMS lån kan derfor siges at være en uddøende race.

Disse er nemlig blevet overhalet online kvik- og forbrugslån, hvor man lige så nemt og hurtigt som ved SMS, kan låne både høje og lave beløb over internettet. Enten fra mobilen, tabletten eller computeren.

Lånehjemmesiderne er blevet mobilvenlige

Før i tiden var det kun med SMS typen, at man kunne have mulighed for at få penge over telefonen. Ellers skulle man enten i banken eller til at åbne computeren. Hvis man stod i en akut situation, hvor der var behov for nogle hurtige tusinde kroner, var et SMS ansøgning det oplagte valg.

Det krævede nemlig kun at tage mobilen frem og sende en sms for at skaffe penge. Men i dag er de hjemmesider, som man før skulle på computeren for at åbne, blevet mobilvenlige. Det betyder, at man i dag kan tage både kviklån og forbrugslån via telefonen, ligesom ved SMS lån.

Men ved at søge via hjemmesider fra virksomheder, man kender, kan man få langt mere information på de enkelte former, end hvis man går efter SMS typen. Desuden er det nemmere at få et overblik over, hvad der er det billigste, når man bruger internettet.

Her kan man nemlig også finde forskellige låneoversigter, hvor man kan blive klogere og finde frem til det billigste på nettet. Derfor er der ikke kun tids- og besværmæssige fordele ved at søge online, men der er i mange tilfælde også mange penge at spare, da det er nemmere at finde frem til den billigste løsning.

Ansøg fra din mobile enhed – uden SMS

Det har aldrig været nemmere at låne penge, end det er nu. Da du kan gøre det direkte fra din telefon, kan du få penge, uanset hvor og hvornår du ønsker det. Det kræver kun, at du går på internettet og søger fra en af de hjemmesider, der tilbyder dette.

Ved at gå over internettet slipper du for at sende Sms’er, og du har samtidig mulighed for at indsamle mere information om de forskellige muligheder, inden du ansøger. Det kan for eksempel gøres ved hjælp af de mange oversigter, som kan findes på internettet.

Her får du et nemt og overskueligt overblik over de mange muligheder, så du finder frem til den helt rigtige type for dig. Der er altså mange fordele, når det kommer til at søge online lån. Ikke mindst at det er så fleksibelt både på computeren og telefonen, at det stort set kan erstatte de tidligere så populære SMS-lån.

NemID gør det hurtigere og nemmere end nogensinde

Når det kommer til andres penge, er det for mange vigtigt, at det er en hurtig, nem og gnidningsfri proces. Netop dette får du med online lån, hvor du ikke behøver lette dig fra sofaen for at skaffe penge.

Og det er kun blevet endnu nemmere med Nem ID, som kan bruges til at underskrive låneaftaler online. Ved hjælp af NemID og mobilvenlige sider er det altså blevet nemmere og hurtigere end nogensinde før at få penge, både når det kommer til højere beløb som ved forbrugslån og de hurtige, lave beløb som ved kviklån.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar